mototicl

Cum să nu greșești când îți cumperi prima motocicletă

Cum să nu greșești când îți cumperi prima motocicletă

Când decideți să vă cumpărați prima motocicletă, ar trebui să vă gândiți mai întâi la toate. Dacă aveți nevoie de o motocicletă doar ca un atribut adus modei sau pentru a atrage sexul corect. Daca nu este stilul dvs. de viață, atunci este mai bine să anulați achiziția. Probabilitatea crește că motocicleta va fi inactivă în garaj în mod inutil atunci când ai jucat suficient cu achiziția.

Decihide dacă cele de mai sus nu se aplică pentru tine și ai visat o motocicletă încă din copilărie. Daca ai decis acum să-ți faci visul realitate, atunci îți sugerăm să te gândești din nou. Ai nevoie de un risc mortal și merită nervii cheltuiți ai celor dragi, astfel încât să îți faci visul copilăriei să devină realitate? Dacă asta nu te oprește, ia în considerare starea drumurilor pe care va trebui să mergi. Traseele din zonele suburbane, pot încuraja cu ușurință o motocicleta scumpă dacă nu este proiectată pentru conducerea off-road.

Cele mai frumoase motociclete sunt și cele mai traumatice. Acestea sunt motocicletele sportive. Nu ar trebui să îți începi cariera de motociclist cu o astfel de motocicleta sportivă. De asemenea, este mai bine să nu cumpărați o motocicleta sport dacă nu există drumuri de bună calitate. In scurt timp – acest lucru va ucide motocicleta și vă va pune viața în pericol.

O greșeală obișnuită a unui motociclist începător este cumpărarea unei mașini cu un motor foarte puternic. Merită să începeți cu o motocicletă cu putere redusă. Călărit-o atât timp cât instinctul dvs. de auto-conservare are nevoie. Folosiți-l cel puțin până la prima toamnă. În caz contrar, îți poți lua rămas bun de la dorința ta de a „călări cu briza” și de propria sănătate.

Atunci când alegeți un model de motocicletă, asigurați-vă că aveți atenție dacă are piese din plastic. Cu cât este mai plastic, cu atât calitatea tehnicii este mai mică. Și aici nu este vorba despre frumusețe. Se are in vedere consecințele neplăcute ale căderilor, care sunt inevitabile. În acest caz, părțile fragile din plastic se descompun mai întâi.

Dacă intenționați să parcurgeți o sută de kilometri pe o motocicleta zilnic, trebuie să alegeți cea mai convenabilă mașină. Imaginați-vă ca un copil făcând primii pași. Părinții tăi îți pun la dispoziție un călător indispensabil. Dacă vă simțiți inconfortabil, cum puteți învăța să le gestionați?

La fel se poate spune și pentru prima motocicletă. Dacă este incomod să stai pe ea, nu încercați nici măcar să vă obișnuiți cu ea. Dependența în timp nu este o opțiune. Viața ta depinde de comoditatea plasării. Nu investiți într-o motocicleta care va sta în gol în garaj. De asemenea, ar trebui să țineți cont de o caracteristică precum masivitatea tehnicii. Cu greu ai nevoie de o motocicletă care nu poate fi ridicată de la sol de unul singur. Calculați-vă propriile puteri și capacități.

Să vorbim puțin despre posibilități. Nu este necesar să cheltuiți o sumă imensă de bani pentru a vă cumpăra prima motocicletă. Acest lucru se explică prin faptul că, după o mică plimbare cu ea, îți poți da seama cât de mult îți place. Atunci nu vei fi într-un mare negativ. În plus, o motocicletă ieftină este mult mai ușor de revândut, dacă este necesar. Același motociclist amator începător îl poate cumpăra de la tine. Dacă îți place să călărești, atunci după un timp (un an sau doi) poți schimba motocicleta pe una mai puternică. Pentru a spune simplu, obișnuitul „proces-pen” nu merită investiția semnificativă.

Întrebarea locului de cumpărare trebuie să fie răspunzătoare, deoarece nu este un secret. Faptul că cel mai simplu și mai ieftin mod este să cumpărați produse folosite prin reclame de vânzare. Deși această opțiune este ieftină, dezavantajul ei este că este cea mai periculoasă. Nimeni nu vă va oferi nicio garanție. In afară de aceasta, există riscul de a cumpăra o motocicletă cu o grămadă de defecte și kilometraj. Dacă sunteți familiarizați cu bicicliștii, este mai bine să-i întrebați despre ofertele de vânzare relevante. Insă, în acest caz, există încă posibilitatea de a greși în alegere.

Puteți merge la salon, care va fi foarte scump. Cu toate acestea, această metodă este cea mai sigură în vederea obținerii unei garanții pentru reparații și întreținere. Chiar și în salon puteți cumpăra, pe lângă o motocicletă nouă, și una uzată, dar în stare excelentă. În unele săli de spectacol, puteți comanda o motocicletă nouă sau folosită. Sunteți liber să alegeți nu numai modelul, ci și caracteristicile tehnice. Aceasta oferă mai multe opțiuni pentru a cumpăra o motocicleta mai bună. Cu toate acestea, acest serviciu poate fi destul de scump, dar rezultatul final depinde de preferințele personale.

În urma celor spuse, observăm: dacă decideți să cumpărați o motocicletă nouă și scumpă sau una ieftină și folosită, internă sau străină, principalul criteriu pentru alegerea primei biciclete ar trebui să fie simpatia. Restul depinde de dorința ta.

author avatar
Бунурь Бунурь
share post:

Lasă un răspuns