Cablu de ambreiaj pentru motobloc cu răcire cu aer

Este folosit ca transmisie flexibilă a forței către mecanizmul pentru controlul ambreiajului. Datorita acestuia, ambreiajul motoblocului este pornit și oprit.

100MDL 120MDL

Descriere

Cablu de ambreiaj pentru motobloc cu răcire cu aer– este folosit ca transmisie flexibilă a forței către dispozitive  pentru a controla ambreiajul. Cu ajutorul acestuia, ambreiajul motoblocului este pornit și oprit. Ambreiajul îndeplinește funcția de a transmite cuplul de la arborele cotit al motorului la cutia de viteze. Datorită acestui mecanism, tractorul se deplasează și se oprește fără a opri motorul.

Pe un motobloc, cablul este format din fire de sârmă răsucite împreună, plasate într-o carcasă metalică cu o manta de poliuretan. Lubrefierea este adăugată în interior pentru a reduce frecarea. La un capăt al cablului se face un vârf de împingere (ciocan), iar pe cealaltă parte se pune un manșon pentru a-l proteja de înflorire.

Cablul motobloc se uzează în timp. În punctul de fixare, venele sunt strânse, ceea ce duce la faptul că unele dintre ele se sparg în timp. Murdăria și apa intră în cămașă. Claritatea comutării dispare, încadrarea are loc într-una dintre poziții. Cămașa poate suferi și deteriorări mecanice. Cablul în sine se întinde de la utilizarea prelungită.

Vă rugăm să rețineți că cămașa are un șurub de reglare a tensiunii pe ambele părți și se potrivește cu modelul Dumnevoastre.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Cablu de ambreiaj pentru motobloc cu răcire cu aer”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *