Carburator la drujba 52/58CC cu duze din cupru, fara pompare

Prepara compoziția amestecului de combustibil prin amestecarea benzinei cu aer și regleaza cantitățea de alimentare către camera de ardere a motorului.

170MDL 200MDL

Descriere

Carburator pentru motoferestrau cu lanț 52/58 SS cu duze de ieșire din cupru( fara pompare) – destinat pentru a pregăti compoziția amestecului combustibil prin amestecarea combustibilului lichid cu aer și reglarea cantității de alimentare a acestuia către cilindrul motorului.

În modul carburator, aerul trece în tub și trece prin el cu o viteză controlată de un amortizor. Deschiderea tubului activează plutitorul. Fluxul de aer, care trece prin difuzor, este amestecat cu combustibil și pulverizat. Amestecul rezultat intră în cilindru prin orificiul de admisie. Presiunea din camera de plutire este apropiată de cea atmosferică, în timp ce presiunea din tubul de aer este rarefiată.

Această diferență de presiune este necesară pentru a aspira combustibilul în tub. Cu cât este furnizat mai mult combustibil, cu atât turația motorului este mai mare. Aceasta este structura generală și principiul de funcționare a carburatorului cu lanț.

Notă: Carburatorul este potrivit pentru motoferestrau cu lant fără pompare de combustibil (amorsare).

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Show only reviews in Română (0)

Fii primul care adaugi o recenzie la „Carburator la drujba 52/58CC cu duze din cupru, fara pompare”