Generator cu magnet permanent 12-14V pentru mini tractoare

Convertește energia mecanică de rotație a motorului în energie electrică, curent continuu, folosind magneți permanenți pentru a crea un câmp magnetic.

800MDL 850MDL

Descriere

Designul generatoarelor pentru mini tractoare se distinge prin fiabilitate ridicată, design simplu și întreținere. Ansamblul nu are perii sau inele colectoare. Rotorul este format din magneți permanenți fără înfășurare.
Un generator de magnet permanenti (PMG) este un dispozitiv care convertește energia mecanică de rotație în energie electrică folosind magneți permanenți pentru a crea un câmp magnetic. Acesta este un mod eficient și compact de a genera energie electrică. Iată principalele caracteristici și aplicații ale generatoarelor cu magnet permanenți:

Principalele caracteristici:

– Eficiență ridicată: generatoarele PMG sunt de obicei mai eficiente decât generatoarele tradiționale, deoarece nu necesită energie pentru a crea un câmp magnetic.

– Compactitate: Magneții permanenți sunt de obicei compacti și au o densitate mare de energie, ceea ce face generatoarele PMG compacte și ușoare.

– Stabilitatea tensiunii de ieșire: generatoarele cu SMG-uri tind să ofere o tensiune și o frecvență de ieșire mai stabile.

– Fiabilitate: Absența înfășurărilor pe rotor (ca la generatoarele tradiționale) reduce uzura și crește fiabilitatea.

Haracteristici tehnice:

– Tensiune: 12-14V.
– Putere: 1000 W.
– Lungime totala – 160 mm.
– Între șuruburi la centrele găurilor – 170 mm.
– Diametrul orificiului de montare este de 10 mm.
– Diametru scripete – 84 mm.
– Greutate – 4682 g.