Grup de cilindri-piston pentru ferăstrău pe benzina

Grup de pistoane cu cilindri adecvat pentru ferestrau pe benzina chinezesc, ucrainesc și rusesc.
Experții recomandă înlocuirea întregului grup de pistoane pe motoarele mijlocii cu ardere internă. Un nou grup de piston pentru un ferestrau pe benzina este ieftin, iar instalarea sa este suficient de rapidă. Prin urmare, are sens să achiziționați un nou ansamblu cu piston, asigurând o funcționare lungă de timp a ferestraului pe benzina.

150MDL 180MDL

Categorie:

Descriere

Grup de piston cu cilindru pentru ferăstrău pe benzina – un set de piese pentru un grup de piston cu cilindru, gata pentru instalare. De regulă, motoarele sunt echipate cu un grup de pistoane asamblat, unde proiectarea prevede instalarea unui cilindru. Înainte de a instala grupul de piston în blocul cilindrului, scoateți pistonul din cilindru pentru a-l instala pe bara de conectare.
Grupul de pistoane include pentru instalare și într-un cilindru:
– Pistonul.
– Un set de inele cu piston pentru un piston.
– Cilindru.
– Pivot pentru un piston.
– Un set de cercuri pentru un deget.
Ferăstrăul cu lanț de 43 mm 4500 este echipat cu un cilindru cu un diametru interior de 43 mm, un piston cu un diametru de 43 mm, inele cu piston cu un diametru de 42,5 mm, un știft cu un diametru de 11 mm, inele de reținere a pistoanelor.
Ferăstrăul cu piston 45 mm 5200 este echipat cu un cilindru cu un diametru interior de 45 mm, un piston cu un diametru de 45 mm, inele cu piston cu un diametru de 44,5 mm, un știft cu un diametru de 11 mm, inele de reținere a pistoanelor.
Ferăstrăul cu piston 45,2 mm 5800 este echipat cu un cilindru cu un diametru interior de 45,2 mm, un piston cu un diametru de 45,2 mm, inele cu piston cu un diametru de 44,5 mm, un știft cu un diametru de 11 mm, inele de reținere a știfturilor.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Show only reviews in Română (0)

Fii primul care adaugi o recenzie la „Grup de cilindri-piston pentru ferăstrău pe benzina”