Lama pentru motoferestrau, lungime=40 cm, pas=0,325″

Este o lamă de ghidare pentru alunecarea lanțului de tăiere ferăstrăului cu lanț, ferăstrău electric cu parametri corespunzători: lungimea, pasul lanțului etc.

130MDL 150MDL

Descriere

Bară de ferăstrău, lungime=40 cm, pas=0,325″, ecartament=1,5 mm numită și lamă de ferăstrău. Împreună cu lanțul, face parte din setul de tăiere. Această bară este potrivită pentru un lanț cu pas de 0,325″, 64 verigi (32 dinti), grosime ghidaj 1,5 mm.
Această anvelopă se aplică următoarelor modele de ferăstrău cu lanț: Kamoto, Craft-Tec, GOODLUCK GL4500M, GL5200M, Minsk, Temp, Baikal etc.

Dimensiunile cele mai frecvent utilizate sunt anvelopele 11″, 12″, 13″, 14″, 15″, 16″, 18, 20, 21, 22″. Dimensiunea mai mică a anvelopei este utilizată pentru lucrări mai ușoare. De exemplu, un ferăstrău cu lanț cu o anvelopă de 11-13 inci instalată este folosită ca defrișor și este, de asemenea, folosită pentru a tăia plăci mici și subțiri.

Lungimea anvelopei este considerată a fi lungimea tăieturii (partea de lucru) – aceasta este distanța de la partea din față a ferăstrăului până la vârful rotunjit al nasului anvelopei. Această dimensiune este rotunjită la cel mai apropiat inch sau centimetru. Un inch este desemnat „este egal cu 2,54 cm. De exemplu, lungimea părții de tăiere a unei anvelope cu lanț.

Dimensiunea lanțului ar trebui să se potrivească cu dimensiunea anvelopei dvs. În cazul în care ați cumpărat un lanț mai mic decât bara dvs., pur și simplu nu îl veți instala. Dacă ați cumpărat un lanț care este mai mare decât bara de ferăstrău, lanțul nu se va instala corect și nu se va întinde peste bară. Ambele opțiuni duc la imposibilitatea de a lucra cu un ferăstrău cu lanț.

Pentru utilizare în țară sunt suficiente modele cu anvelopă de 30-40 cm, pentru doborârea copacilor – de la 50 cm sau mai mult. Lungimea anvelopei depinde de puterea motorului. Nu puteți schimba anvelopa cu una mai lungă – ferăstrăul nu va face față sarcinii crescute. Motorul va începe să se supraîncălzească, ceea ce va duce în cele din urmă la blocare.
Lățimea canelurii determină dimensiunile admisibile ale tijei scufundate în ea. Acest indicator indică indirect clasa dispozitivului. Ghidajele simple, de uz casnic sunt echipate cu lanțuri cu tija cea mai subțire – 1,1 – 1,3 mm. Instalațiile pentru hobby au o fantă mai largă, de la 1,4 până la 1,5 mm, în timp ce barele de ferăstrău profesionale pot găzdui tije de la 1,6 până la 2,0 mm.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Show only reviews in Română (0)

Fii primul care adaugi o recenzie la „Lama pentru motoferestrau, lungime=40 cm, pas=0,325″”