Pedale pentru mountain bike MTB, material aluminiu.

Fixează piciorul biciclistului pe pedală, asigurând contactul deplin într-o singură structură întreagă, adică pantofii biciclistului cu transmisia bicicletei.

200MDL 240MDL

Descriere

Pedalele de mountain bike MTBhttps://bunuri.md/ro/product-category/biciclete/ sunt pedale de calitate superioară care vin cu bicicletele de gamă medie. Pe astfel de pedale poți patina mai mult de o mie de kilometri. De regulă, sunt ușoare, au un design bine gândit, suprafața de prindere cu talpa pantofului are vârfuri.

Materialul de execuție este de obicei aluminiu. Există opțiuni de titan, dar sunt mult mai scumpe. Bicicliștii cu experiență numesc astfel de pedale „benzi de alergare”, deoarece chiar le calcă în picioare. Astfel de pedale sunt folosite nu numai pentru bicicletele de munte, ci și pentru bicicletele BMX și cascadorii de cross-country. Rideții de cross-country, totuși, trec masiv la pedale de contact.
Pedalele de mountain bike au o platformă mult mai largă decât pedalele de turism „de stoc”, mult mai multă durabilitate – sunt concepute pentru utilizare în condiții extreme și trebuie să reziste la sarcini grele.
Depinde de pedale cât de ferm stai pe suprafața lor, cât de bine este transmisă energia mușchilor, ceea ce este incredibil de important.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Show only reviews in Română (0)

Fii primul care adaugi o recenzie la „Pedale pentru mountain bike MTB, material aluminiu.”