Pinion antrenat (428-41T) (4×55) D58; DELTA, ALFA

Reprezintă unul dintre elementele semnificative ale transmisiei cu lanț, responsabil de transmiterea cuplului de la arborele motorului la roata motocicletei.

170MDL 200MDL

Descriere

Pinion antrenat (428-41T ) (4×55 ) D58; DELTA, ALPHA este unul dintre elementele semnificative ale transmisiei cu lanț, responsabil de transmiterea cuplului de la arborele motorului la roata motocicletei. Steaua din spate cu lanț este realizată din oțel de înaltă rezistență. Acest lucru asigură o durată lungă de viață nu numai pentru această piesă, ci și pentru alte componente de antrenare.
Steaua condusă este atașată la roata din spate. Trebuie înlocuit atunci când apare uzură sau deteriorare normală sau când caracteristicile de viteză ale motocicletei se modifică.
Atribuirea stelelor conduse
Instalarea unui pinion mare va crește raportul de transmisie. Ca urmare, va oferi o accelerație (accelerare) mai rapidă a motocicletei și o viteză maximă mai mică. Un pinion mai mic, respectiv, reduce raportul de transmisie. Acest lucru are ca rezultat o viteză maximă mai mare a bicicletei la același RPM. În acest caz, motocicleta accelerează mai încet. Instalarea unor pinioane mai mici pe roata din spate reduce consumul de combustibil.
Specificații tehnice:
– Lanț: 428
– Distanța diagonală între centrele găurilor adiacente: 78 mm
– Distanta intre gaurile adiacente: 55 mm
– Diametru orificiu de montare: 58 mm
– Numar dinti pinion: 41 buc.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Show only reviews in Română (0)

Fii primul care adaugi o recenzie la „Pinion antrenat (428-41T) (4×55) D58; DELTA, ALFA”