Reductor pentru trimmer 9 fante, pentru tija diametru 28 mm

Reductor pentru trimmer 9 caneluri, pentru tija diametru 28 mm
Reductor pentru mașini de tuns iarba chinezești. Cutia de viteze inferioară a benzkosy este utilizată pentru a reduce numărul de rotații ale cuțitului. Cutia de viteze inferioară a mașinii de tuns iarba este o parte importantă, astfel încât perechea sa necesită întreținere constantă. Este necesar să adăugați periodic grăsime la carcasa cutiei de viteze pentru o funcționare fiabilă și pe termen lung.

200MDL 250MDL

Descriere

Reductor pentru trimmer 9 caneluri, pentru tija diametru 28 mm
Reductor pentru mașini de tuns iarba chinezești. Cutia de viteze inferioară a benzkosy este utilizată pentru a reduce numărul de rotații ale cuțitului. Cutia de viteze inferioară a mașinii de tuns iarba este o parte importantă, astfel încât perechea sa necesită întreținere constantă. Unsoarea trebuie adăugată periodic.
Cutia de viteze inferioară a mașinilor de tuns iarba este supusă la cele mai mari sarcini în mașina de tuns iarba, iar efectul negativ al turtei de iarbă îl afectează și el. Prin urmare, necesită îngrijire personală constantă, curățați-l întotdeauna după lucru și nu uitați să lubrifiați regulat cutia de viteze pe mașina de tuns iarba.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Show only reviews in Română (0)

Fii primul care adaugi o recenzie la „Reductor pentru trimmer 9 fante, pentru tija diametru 28 mm”