Reductor superior 9 fante d=26 mm masini pentru motocoase

Reductor superior 9 fante d=26 mm masini pentru motocoase
Reductorul motocoasei superioare este o parte integrantă a designului dispozitivului, care transmite cuplul de la plăcuțele de ambreiaj a motorului către arborele de antrenare. Adesea, cutia de viteze superioară a unei mașini de tuns iarba se numește variator de motocoasa.

200MDL 250MDL

Descriere

Reductor superior 9 fante d=26 mm masini pentru motocoase
Reductorul motocoasei superioare este o parte integrantă a designului dispozitivului, care transmite cuplul de la plăcuțele de ambreiaj a motorului către arborele de antrenare. Adesea, cutia de viteze superioară a unei mașini de tuns iarba se numește variator de mașină de tuns iarba.
Specificații:
– Scop: pentru motocoase / trimmer
– Tip reductor: de sus, neseparabil
– Număr de sloturi: 9
– Diametru tija: 26 mm
– Distanta intre elemente de fixare: 71 mm
– Diametru disc ambreiaj: 77 mm
– Material cutie de viteze: aliaj de aluminiu
Notă: aspectul instrumentului și al accesoriilor pot diferi de cele prezentate în figură. Acest lucru se datorează îmbunătățirii tehnice suplimentare a modelului. Producătorul își rezervă dreptul de a aduce modificări designului, ambalajului, aspectului, hardware-ului și software-ului mărfurilor, fără a deteriora calitatea produsului, fără notificarea prealabilă a utilizatorului, pentru a-și îmbunătăți calitățile de consumator. Magazinul nu este responsabil pentru modificările aduse de producător

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Show only reviews in Română (0)

Fii primul care adaugi o recenzie la „Reductor superior 9 fante d=26 mm masini pentru motocoase”