Pneuri pentru orice model de motobloc, motocultor, mini- tractore…

Principala calitate pozitivă a anvelopelor pentru motoblocuri, este eficiența economică și posibilitatea economiei de combustibil datorită vitezei mari de lucru la sarcini maxime, ceea ce permite accelerarea procesării secțiunilor și reducerea ciclurilor de transport.
O benă de rulare suficient de adânc , cu garnituri poligonale, standard pentru vehicule agricole, are proprietăți ridicate de auto-curățare, aderență excelentă, manevrabilitate și tracțiune excelentă atunci când conduceți pe soluri moi și în afara drumului.

Sunt disponibile următoarele dimensiuni:
4.00-8, 4.00-12, 5.00-12, 6.00-12, 6L-12, 6.50-16 și altele …

Descriere

Motocultoarele, cultivatoarele, mini-tractoarele și alte tipuri de echipamente care sunt utilizate pentru a efectua lucrări agricole în fermele mici sau în parcele menajere, sunt echipate cu roți pe discuri de oțel ștampilate. În timp, din cauza uzurii și a deteriorarii cauciucului sau atunci când decideți să extindeți domeniul de aplicare al tehnologiei, devine necesar să cumpărați roți noi cu o bandă de rulare pentru tractor.

Ce trebuie să căutați atunci când alegeți anvelopele pentru motoblocuri
: preț, producător, țara de origine sau alți factori? Parametrii principali atunci când alegeți cauciucul pentru mașini și mecanisme agricole sunt calitatea, fiabilitatea și respectarea sarcinilor cu care se confruntă proprietarul echipamentului.

CARACTERISTICI DE CAZĂ PENTRU UNITĂȚI DE MOTOR ȘI CULTIVATORI:

Anvelopele pentru motoblocuri diferă ca mărime respectabilă. Este necesar un diametru mare pentru ca echipamentul să se ridice deasupra paturilor și să depășească cu încredere obstacolele sau denivelările.
Lățimea anvelopelor depinde de natura lucrării pentru care este folosit echipamentul. Pentru prelucrarea solului liber, este nevoie de anvelope largi pentru tractorul de mers. Nu se lipesc în solul liber, deoarece o zonă mare de contact nu le permite să se îngroape în pământ. Anvelopele înguste sunt destinate instalării pe echipamentele care se deplasează de-a lungul culoarelor.
Atunci când alegeți anvelopele pentru un tractor cu mersul pe jos, acordați atenție dimensiunii lămpilor. Pentru echipamentele care lucrează pe câmpuri și grădini, aveți nevoie de anvelope cu o suprafață de rulare dezvoltată care să nu permită alunecarea pe soluri slabe, în nisip sau nămol.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Show only reviews in Română (0)

Fii primul care adaugi o recenzie la „Pneuri pentru orice model de motobloc, motocultor, mini- tractore…”