Cum sa alegeti un tuner T2 pentru a viziona TV digital T2?

Cum sa alegeti un tuner T2 pentru a viziona TV digital T2?
Televiziunea analogică a fost înlocuită cu transmisia digitală în format DVB-T2. Acest lucru ridică o mulțime de întrebări:
– ce sunt tunerele T2.
– cum să alegi un tuner T2.
– la ce să cauți atunci când alegi un tuner T2.
– si etc.

Alegerea unui tuner T2 nu este o sarcină ușoară, dar nici dificilă, deși în fiecare zi numărul modelelor și producătorilor de set-top box-uri digitale nu face decât să crească. Iar uneori este dificil chiar și pentru un profesionist cu experiență să acorde preferință unul sau altul model de receptor digital T2.
Pentru a nu intra în detalii tehnice și caracteristici radio-mecanice complexe ale unui anumit model de tuner T2, vom împărți condiționat set-top box-urile în caracteristici vizuale și funcționale. Este mai ușor și mai clar să rezolvați problema cu alegerea unui set-top box digital.

Când este nevoie să cumpărați un tuner T2 și, în același timp, să nu plătiți prea mult pentru funcții inutile, în primul rând, trebuie să decideți în ce scopuri este necesar tunerul T2, astfel de obiective pot fi:
– vizualizarea canalelor digitale în format DVB-T2.
– utilizarea tunerului T2 ca player media (ascultarea muzicii, vizualizarea fotografiilor, videoclipurilor de pe o unitate flash USB)
– Acces la internet (aplicații Yuotube, IPTV, cinema online, vreme, mail, știri).

După ce ați decis asupra funcțiilor care vă vor fi utile, puteți lua în considerare aspectul tunerului T2 și caracteristicile sale, astfel încât prin diferențele externe puteți distinge:
– material carcasa (metal sau plastic).
– prezența butoanelor de control al tunerului pe panoul frontal.
– Afisaj LED pe panoul frontal.
– numărul de intrări USB.
– sistem de alimentare (bloc intern sau extern).
– tensiune de alimentare (5V sau 12V).
– standard (H264 sau H265).

Pentru a facilita decizia de a cumpăra un tuner T2 al unui anumit model, acesta poate fi împărțit condiționat în trei grupuri:
PRIMUL GRUP: TUNERE T2 SIMPLIFICATE PENTRU VIZIONAREA TELEVIZIUNII DIGITALE DVB-T2.
Acest grup include tuneri într-o carcasă de plastic, fără afișaj și butoane de control pe panoul frontal.

AL DOILEA GRUP: TUNERE T2 CU FUNCȚII AVANSATE MEDIA PLAYER. Include tunere care au primit funcții avansate la conectarea unei unități USB (unitate flash).

author avatar
Бунурь Бунурь
share post:

Lasă un răspuns