Accumulator pentru motobloc 12V, capacitatea 40Ah, Turcia

Conceput pentru motoarele echipate cu sisteme de pornire automată, de iluminare, de alarmă. În caz de urgență, poate fi pornit un autoturism de mici dimensiuni.

1,100MDL 1,150MDL

Categorie:

Descriere

Accumulator pentru motoblock 12V, capacitatea 40Ah, Turcia

Bateria de 12v, 40Ahp pentru motoblocuri îndeplinește o funcție importantă – oferă echipamentului încărcarea necesară de electricitate esențială de care aveți nevoie. Dacă mașina dvs. nu funcționează atât de bine pe cât ar trebui, iar sistemul electric cedează mai des, este timpul să faceți o verificare a bateriei. Bateriile vechi pot deteriora înfășurarea rotorului și pot cauza supraîncălzirea sau chiar un scurtcircuit.

– Bateria pentru motoblocuri este o baterie cu plumb care poate fi instalată la pornirea motorului dizel. De asemenea, poate fi utilizat cu succes în sistemele de alarmă, iluminatul de urgență, casele de marcat și sistemele de alimentare neîntreruptă (UPS). În caz de urgență, poate fi folosit și pentru a porni un autoturism mic.

Accumulatorul de 12 V 40 AH pentru motoblocuri este amplasat în imediata apropiere a motorului, care, mai ales vara, este foarte cald, astfel încât accumulatorul este capabil să reziste la temperaturi de până la 40 de grade.

Caracteristici tehnice:

– Țara de fabricație: TURCIA.
– Dimensiuni LxAxA: 19mm x 14mm x 20mm
– Capacitate: 40 AH.
– Tensiune: 12V.
– Construcție robustă și etanșă.
– Posibilitatea de autoservire.
– Autodescărcare minimă de aproximativ 3% pe lună.
– Gamă largă de temperaturi de functionare.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Show only reviews in Română (0)

Fii primul care adaugi o recenzie la „Accumulator pentru motobloc 12V, capacitatea 40Ah, Turcia”