Tuner T2 UKC T2-0967

Tuner T2 UKC T2-0967 este un set-top box digital terestru T2 conceput pentru a primi canale de difuzare digitale deschise, inclusiv de înaltă definiție. Tunerul combină funcțiile unui receptor T2, un player media și un set-top box IPTV. Tunerul redă fișiere audio și video de pe o unitate flash USB în calitate FullHD, este posibil să vă conectați la Internet prin Wi-Fi, IPTV, YouTube, aplicațiile Megogo sunt încorporate.

Categorie:

Descriere

Tuner T2 UKC T2-0967 – set-top box digital terestru T2 conceput pentru a primi canale de difuzare digitale deschise, inclusiv de înaltă definiție. Tunerul combină funcțiile unui receptor T2, un player media și un set-top box IPTV. Tunerul redă fișiere audio și video de pe o unitate flash USB în calitate FullHD, este posibil să vă conectați la Internet prin Wi-Fi, IPTV, YouTube, aplicațiile Megogo sunt încorporate.
Tuner UKC T2-0967 este fabricat în carcasă din plastic negru. Pe panoul frontal există un afișaj LED cu 4 cifre, care arată numărul programului TV, iar în modul de repaus – ora, există și o intrare USB și butoane de control. Panoul din spate conține o intrare și o ieșire antenă RF în și ieșire RF, ieșire HDMI, ieșire analogică audio-video compusă 3RCA, un conector pentru o sursă de alimentare de 5V.

Caracteristici cheie:
Materialul corpului: plastic
Adaptor de alimentare: 5V 2A
Tipul procesorului: Sunplus 1509
RAM: 64 MB
Memorie încorporată: 4 MB
Suport pentru card de memorie: USB flash de până la 32 GB
Tehnologii fără fir: suport USB-Wi-Fi pe Mediatek 7601
Porturi I / O: intrare RF, ieșire RF, HDMI, AV 3RCA, USB
Dimensiuni: 125 * 65 * 28mm
Greutate: 160 gr
Conținutul pachetului: T2-0967, telecomandă, cablu 3RCA-3RCA, 2 baterii, instrucțiuni
Caracteristici: IPTV, YouTube, Megogo

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Tuner T2 UKC T2-0967”