Cum să cumperi un perforator profesional în Moldova, Hîncești

Cum să cumperi un perforator profesional în Moldova

Perforator- unul dintre cele mai solicitate instrumente de construcție. Este destinat pentru găurire si dăltuire în zidărie, piatră, etc.

Între timp, diferența este foarte semnificativă. Perforatorul lucrează la un principiu complet diferit față de mașina de impact. Mai puțin universal, dar este mult mai ușor de utilizat și durabil.
Pentru a cumpăra un perforator pentru profesioniști, este necesar să se înțeleagă caracteristicile de bază. Să le luăm în considerare în ordinea importanței.

Energia de impact

Principala caracteristică tehnică ale perforatorului – energia de impact. Cu cât indicele acesta este mai mare, cu atât mai mare este și eficiență perforatorului. Desigur, există și indicatori cum ar fi puterea electro-instrumentului. Se presupune, de obicei, că cu cît mai multI kilowați, cu atât mai bine este și performanța perforator.
Acest lucru nu este întotdeauna adevărat pentru perforatoare, deoarece puterea motorului în diferite modele se utilizate în diferite moduri.

Prin urmare, atunci când se alege un perforator pentru profesioniști ar trebui să se uite mai întâi la energia de impact. Valoarea optimă este pentru modelele profesionale este de 4-5 jouli sau mai mult. Diametrul de găurire depinde tocmai de această caracteristică.

Puterea

După cum sa menționat deja, în acest caz, nu este cea mai importantă caracteristică. Puterea și energia de impact sunt valori legate, doar că energia de impact determină performanța. Cu toate acestea, este unul dintre criteriile de selecție. Puterea perforatoarelor profesioniste nu este mai mică de 800-900 watt. Pentru lucrul intensiv pe șantier este de dorit să se aleaga perforatorul cu puterea de 1000 de wați.

Diametrul maxim de găurire

Diametrul maxim de găurire se indică pentru diferite materiale: beton, lemn, cărămidă și oțel. Cu cît diametrul gaurei, care poate fi perforată, este mai mare, cu atât este mai bine. Pentru a evita deteriorarea rapidă a tehnicii, nu puteți utiliza burghie cu un diametru mai mare decât valoarea maximă admisă a perforatorului. Aceste valori se întîlnesc în cartea instrumentului ce se află în cutia perforatorului.

Greutate

Se deosebesc modele ușoare(pînă la 4kg), modele medii(de la 4 la 5 kg) și modele grele(mai mult de 5kg).
De obicei, perforatoarele mai puternice și mai sigurante cântăresc mai mult. Dar mai des se procură perforatoarele cu greutate mai ușoară. Se lamureste prin acea, ca cu acestea este mai ușor de lucrat. Perforatoarele Bosch pentru profesionisti sau alte marci populare adesea cantaresc mai ușor decît omologii lor mai puțin cunoscuți.

Marca

Produsele de la companiile cu popularitate mondială sunt de obicei cele mai întrebate. Acest lucru se realizează prin mai mulți ani de experiență și de muncă continuă cu privire la îmbunătățirea structurii. Brandurile electrice populare sunt mai ușor de reparat. Piesele de schimb pentru echipamente se găsesc mai ușor, iar centrele de deservire sunt foarte multe.

Moduri de lucru

Perforatoarele sunt realizate cu 3 moduri de lucru. Ele sunt: găurire, modul de operare al unui ciocan pneumatic și de foraj, o combinație a primelor două moduri. Este necesar de a se asigura că perforatorul este echipat cu toate funcțiile. Pentru asta este mai bine să se precizeze numărul de moduri de operare înainte de a se cumpăra.

Pentru a nu plăti de două ori, cumpărați deodată un instrument de calitate cu specificații corecte. Cumpărați instrumente cu autoritate deja dobîndită, cum ar fi perforatoare pentru profesioniști Bosch, Makita, DeWalt, și altele.

Administrația internet magazinului Bunuri.MD vă urează mult success în alegerea perforatorului dorit!

author avatar
Бунурь Бунурь
share post:

Lasă un răspuns