Injector (lung L = 105) pentru motor diesel de 9 CP (186 F)

Injector (lung L = 105) pentru motor diesel de 9 CP (186 F) potrivit pentru motoare diesel de 9 CP. aer răcit. Un injector (injector de combustibil) este utilizat pentru a injecta combustibil în camera de ardere a unui motor diesel. Duză hidraulică.

400MDL 450MDL

Descriere

Duză (lungă L = 105) pentru motor diesel din seria 186 (monocilindru cu diametrul pistonului de 86 mm) cu o putere de 9 CP, lungimea duzei 105 mm.
Înlocuirea duzei nu este dificilă. Atunci când alegeți, acordați atenție sfatului: sunt lungi și scurte.
Potrivit în principal pentru motoarele diesel ale tractoarelor, motoarelor, centralelor electrice și ale tractoarelor.
Injectoarele diesel pentru motoare 178F (injector de combustibil) sunt concepute pentru a injecta combustibil în camera de ardere a unui motor diesel. Duza (injectorul de combustibil) atomizează începutul și sfârșitul livrării. Combustibilul din pompa de înaltă presiune trece prin conducta de înaltă presiune în corpul duzei și în camera de pulverizare. După ce a depășit forța arcului, acesta ridică acul și este injectat în camera de ardere sub forma unui con uniform fin atomizat de-a lungul spațiului conic dintre ac și atomizor. După injecția de combustibil, presiunea din camera atomizorului scade și acul este încărcat cu arc în poziție. Dacă nu se pulverizează combustibil sau conul de pulverizare nu este corect, motorul va funcționa intermitent.
Verificarea injectorului în condiții scăzute.
Dacă funcționarea normală a motorului diesel, în funcție de injectoare, este anormală, se verifică în teren calitatea atomizării și presiunea injecției de combustibil. Pentru verificare, duza este îndepărtată de la motorul diesel deconectând-o mai întâi de la conducta de înaltă presiune. Duza este apoi reconectată la conducta de înaltă presiune. Rotind arborele cotit al motorului diesel, utilizând un demaror manual sau electric, timp de 1-1,5 minute, verificați calitatea atomizării combustibilului duzei. Dacă duza nu atomizează bine combustibilul, scoateți și spălați duza, după care se repetă verificarea. Dacă nu există modificări în funcționarea motorului, atunci va trebui să înlocuiți duza cu una nouă.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Injector (lung L = 105) pentru motor diesel de 9 CP (186 F)”