Repararea_motoarelor_diesel

Repararea motoarelor, motoblocurilor diesel in or. Hincesti

Repararea motoarelor si motoblocurilor diesel in or. Hincesti.
Motoblocul este cel mai bun prieten și tovarăș al tău. Vă servește cu fidelitate, usurinduva esential muncă.
Vine însă un moment în care, din vina ta sau din cauza uzurii motoblocul se defectează.
În astfel de situații, vă putem ajuta la repararea motoblocului  cu preturi minime.
De asemenea, avem spre vanzare orice piese de schimb cu livrare pe tot teritoriul Republicii Moldova.
Serviciile noastre sunt disponibile in raioanele: Leova, Hâncești și Cimișlia.
Reparația motoblocurilor trebuie efectuată de meșteri profesioniști. Nu efectuați singur reparații. Intervenția necalificată poate implica costuri suplimentare de muncă și materiale. Repararea motoblocurilor, ca proces complex și consumator de timp, implică restaurarea componentelor uzate și a pieselor defecte la starea inițială.
Cu conditiile de reparare a motoarelor diesel și motoblocurilor, ne puteți contacta pe mob.: 0-795-12-557 sau 0-600-00-406.

Cum sa alegeti un tuner T2 pentru a viziona TV digital T2?

Cum sa alegeti un tuner T2 pentru a viziona TV digital T2?
Televiziunea analogică a fost înlocuită cu transmisia digitală în format DVB-T2. Acest lucru ridică o mulțime de întrebări:
– ce sunt tunerele T2.
– cum să alegi un tuner T2.
– la ce să cauți atunci când alegi un tuner T2.
– si etc.

Alegerea unui tuner T2 nu este o sarcină ușoară, dar nici dificilă, deși în fiecare zi numărul modelelor și producătorilor de set-top box-uri digitale nu face decât să crească. Iar uneori este dificil chiar și pentru un profesionist cu experiență să acorde preferință unul sau altul model de receptor digital T2.
Pentru a nu intra în detalii tehnice și caracteristici radio-mecanice complexe ale unui anumit model de tuner T2, vom împărți condiționat set-top box-urile în caracteristici vizuale și funcționale. Este mai ușor și mai clar să rezolvați problema cu alegerea unui set-top box digital.

Când este nevoie să cumpărați un tuner T2 și, în același timp, să nu plătiți prea mult pentru funcții inutile, în primul rând, trebuie să decideți în ce scopuri este necesar tunerul T2, astfel de obiective pot fi:
– vizualizarea canalelor digitale în format DVB-T2.
– utilizarea tunerului T2 ca player media (ascultarea muzicii, vizualizarea fotografiilor, videoclipurilor de pe o unitate flash USB)
– Acces la internet (aplicații Yuotube, IPTV, cinema online, vreme, mail, știri).

După ce ați decis asupra funcțiilor care vă vor fi utile, puteți lua în considerare aspectul tunerului T2 și caracteristicile sale, astfel încât prin diferențele externe puteți distinge:
– material carcasa (metal sau plastic).
– prezența butoanelor de control al tunerului pe panoul frontal.
– Afisaj LED pe panoul frontal.
– numărul de intrări USB.
– sistem de alimentare (bloc intern sau extern).
– tensiune de alimentare (5V sau 12V).
– standard (H264 sau H265).

Pentru a facilita decizia de a cumpăra un tuner T2 al unui anumit model, acesta poate fi împărțit condiționat în trei grupuri:
PRIMUL GRUP: TUNERE T2 SIMPLIFICATE PENTRU VIZIONAREA TELEVIZIUNII DIGITALE DVB-T2.
Acest grup include tuneri într-o carcasă de plastic, fără afișaj și butoane de control pe panoul frontal.

AL DOILEA GRUP: TUNERE T2 CU FUNCȚII AVANSATE MEDIA PLAYER. Include tunere care au primit funcții avansate la conectarea unei unități USB (unitate flash).

Exploatarea_acumulatorului

Manual de utilizare a bateriei de pornire

Instrucțiuni de utilizare pentru o baterie de pornire cu încărcare uscată care nu necesită întreținere. Bateria conține un electrolit. Gazele explozive și corozive sunt generate în timpul încărcării și utilizării bateriei. Nu expuneți la scântei, flăcări sau bornele bateriei de scurtcircuit. Depozitați și transportați în poziție verticală și evitați șocurile, expunerea la ploaie sau scufundarea în apă. Dacă electrolitul intră în contact cu ochii, pielea sau îmbrăcămintea, clătiți imediat și clătiți cu multă apă. Apoi solicitați asistență medicală.

Instrucțiuni de umplere cu acid (pentru condiții de umplere lentă cu acid).
1. Scoateți acul din punga pentru accesorii.
2. Scoateți tubul de plastic din ac.
3. Când rata de umplere cu acid este prea mică, puteți folosi un ac pentru a perfora fiecare celulă a recipientului cu electrolit din partea de jos, caz în care electrolitul va curge fără probleme în baterie.
Notă:
1. Acul poate fi folosit doar pentru a perfora fundul recipientului cu electrolit dacă umplerea cu acid este neuniformă.
2. Acul poate fi folosit numai atunci când cele șase alimentatoare sigilate se potrivesc cu cele șase intrări pentru baterie.
3. Recipientul de electrolit poate fi perforat doar cu o mică gaură în fiecare celulă din partea inferioară pentru a preveni stropirea cu acid.
4. Această instrucțiune descrie doar adăugarea de electrolit, consultați instrucțiunile suplimentare de ambalare a acidului.
Serviciul:
Întreținerea periodică a bateriei trebuie efectuată indiferent dacă apar sau nu probleme de pornire.
Următoarele proceduri vor ajuta la prevenirea defecțiunii premature a bateriei.
1. Păstrați bateria fără acid și murdărie vărsate, în special în jurul zonei terminale.
2. Dacă motocicleta este folosită rar, va fi necesară încărcarea suplimentară a bateriei.
Tarifele specifice sau timpii de încărcare pot varia din următoarele motive:
a) Capacitatea bateriei.
b) Starea taxei la începutul încărcării.
c) Durata de viață și starea bateriei.
d) Tip încărcător.
3. Verificați tensiunea bateriei pentru a vă asigura că este încărcată 100%.
Presetare:
– Verificați ca aspectul bateriei să nu fie deteriorat sau deformat, iar bornele să nu fie oxidate.
– Asigurați-vă că bateria arată curată și că tensiunea este normală. Acum adăugați electrolitul.
Precauții:
a) Asigurați-vă că bateria nu este în mașină.
b) Verificați dacă electrolitul se încadrează în specificații.
Instructiuni:
a) Pregătirea bateriei. Așezați bateria pe o suprafață plană și îndepărtați foaia de protecție.
b) Prepararea electroliților. Îndepărtați filmul termocontractabil din sticla cu electrolit și îndepărtați banda de capac.
Notă. Nu perforați sau curățați alimentatoarele sigilate.
c) Aportul de acid. Cu recipientul cu electrolit invers, puneți-l în baterie, aliniind cele șase alimentatoare sigilate cu cele șase orificii de umplere din baterie. Apăsați ferm până când etanșările se sparg, electrolitul ar trebui să se scurgă acum în baterie. Notă. Nu înclinați recipientul cu electrolit. d) Verificați dacă electrolitul curge. Asigurați-vă că puteți vedea bule de aer care se ridică din cele șase orificii de umplere. Lăsați recipientul în această stare până când tot electrolitul s-a scurs în baterie. Notă: Dacă bulele de aer nu încep să se ridice, ștergeți fundul recipientului de două sau de trei ori sau împingeți fundul recipientului cu un ac.
e) Scoaterea recipientului. Asigurați-vă că recipientul este complet gol de electrolit, apoi scoateți încet recipientul din baterie. Notă: Acidul va fi absorbit complet de separatoarele și plăcile din acumulator.
f) Etanșarea bateriei. Introduceți ferm banda de capace în orificiile de umplere. Asigurați-vă că banda este la același nivel cu partea superioară a bateriei.
g) Procedura de umplere este finalizată. Nu încercați niciodată să îndepărtați capacul sau să adăugați apă sau electrolit la baterie.
Încarcare.
Metoda de reîncărcare: În condiții de temperatură a camerei, încărcați bateria la 10% din curentul nominal, tensiune constantă de 14,4V timp de 6-8 ore.
Notă:
Viteza de încărcare va diferi în funcție de tipul de încărcător. Dacă se folosește un încărcător cu picurare sau con, timpul de încărcare poate fi mai lung. Dacă citirea tensiunii în circuit deschis al bateriei de 12 V nu este de 13,0 sau mai mult după una sau două ore de inactivitate, repetați ciclul de încărcare. <strong>Instalarea.</strong> Înainte de instalare, asigurați-vă că tensiunea, polaritatea, capacitatea și dimensiunea bateriei sunt aceleași cu cele originale. Bornele pozitive și negative nu pot fi conectate invers, iar conexiunile trebuie să fie strânse. Terminalele pozitive și negative pot fi acoperite cu vaselină după instalare.

pentru a evita coroziunea și oxidarea.

După instalare.

Dacă în timpul utilizării există dificultăți la pornire și lumina dispare, bateria trebuie scoasă pentru reîncărcare. Dacă performanța bateriei nu este la nivelul marcajului după reîncărcare, aceasta trebuie înlocuită. Dar dacă bateria poate relua utilizarea normală după ce a fost reîncărcată, motocicleta trebuie trimisă la departamentul de service tehnic pentru verificarea circuitului de încărcare.

Depozitare.

Tensiunea trebuie măsurată pe o baterie plasată timp de 90 de zile.
Bateria trebuie reîncărcată dacă tensiunea de circuit deschis a bateriei de 12 V este egală sau mai mică de 12,6 V.
Locul de depozitare trebuie să fie curat, ventilat și uscat, iar temperatura ambiantă trebuie să fie între 5°C și 40°C. Țineți bateria departe de temperaturi ridicate, umiditate, gaze corozive, praf și locuri unde este ușor de inundat pentru a evita pericolul.

 

 

online-magazin

De ce anume Onlain-Magazinul nostru: bunuri.md Moldova

De ce magazin online

O persoană modernă are ocazia de a folosi un număr semnificativ de noi moduri de a efectua acțiuni obișnuite. Iar magazinul online este una dintre cele mai populare opțiuni acum pentru achiziționarea produsului potrivit sau comandarea unui serviciu cu timp și efort minim.

Așadar, principalul avantaj al unui magazin online este că cumpărătorul nu trebuie să meargă sau să meargă nicăieri, produsul dorit va „veni” la el. acasă în cel mai scurt timp posibil după plasarea comenzii. Acest lucru poate economisi mult timp și efort, care altfel ar trebui cheltuit într-o călătorie la magazin. Prin urmare, nu este surprinzător faptul că magazinele online sunt deosebit de solicitate în rândul persoanelor care sunt cu adevărat ocupate.

Următorul plus al magazinului online– este capacitatea de a vizualiza o gamă largă de produse într-un timp scurt. În ciuda faptului că cumpărătorul, spre deosebire de magazinul de tip tradițional obișnuit, este privat de posibilitatea de a „atinge” mărfurile înainte de a cumpăra, dar în majoritatea cazurilor acest lucru nu este necesar. Oportunitatea de a atinge produsul este mai mult decât răsplătită prin posibilitatea de a citi o cantitate mare de informații despre acesta.

Aflați toate funcțiile și capacitățile sale, precum și toți parametrii. Dimensiunile și orice altceva care poate fi de orice importanță atunci când un vizitator al site-ului ia o decizie de cumpărare. Desigur, în fiecare magazin online există și fotografii ale produselor care sunt oferite. Acest lucru vă permite să faceți alegerea și mai lipsită de erori.

Mulți cumpărători se tem oarecum să folosească magazinele online, dar astfel de temeri sunt complet nefondate. La fel ca atunci când cumpără într-un magazin staționar obișnuit, cumpărătorul are dreptul deplin de a schimba mărfurile în caz de ceva, precum și de a efectua toate celelalte acțiuni permise de lege. În esență, un magazin online nu este altceva decât un nivel mai mare de confort și nu diferă de un magazin de tip obișnuit.

Cel mai bine este să plătiți pentru mărfuri după ce mărfurile ajung la dumneavoastră acasă, au fost inspectate și verificate.
Dacă acest lucru nu este posibil, deoarece livrarea se face prin poștă dintr-un alt oraș, atunci trebuie să vă concentrați pe utilizarea numai a magazinelor online mari și de încredere. Astfel de magazine apreciază ratingul lor bun, ceea ce înseamnă că vor încerca să întreprindă toate acțiunile pentru ca clientul lor să fie mulțumit de tot

profiluri curele de distributie

Profiluri curele de distribuție de înaltă eficiență

Profile curelei dințate

Transmisia cu curea este folosită în tehnologie pentru transformarea energiei mecanice. Se caracterizează prin posibilități mari de proiectare pentru modificarea cantității de mișcare și sarcină. În plus, o astfel de transmisie are o eficiență foarte mare.

Pentru proiectarea transmisiilor cu curele se folosesc scripete și curele de transmisie.
Sunt:
• Apartament;
• Pană;
• Multi-tort (poli-pană);
• Zimțat.

Cerințe pentru curele:

Corpul de lucru al transmisiei pentru o funcționare eficientă și pe termen lung trebuie să aibă proprietățile necesare:
• Elasticitatea modificării formei (aderența la scripete – secțiune dreaptă);
• Coeficient de angajare ridicat, fără alunecare;
• Rezistenta la uzura;
• Alungire redusă sub sarcină.

Curele dințate:

Profilele organelor de transmisie cu angrenaje sunt utilizate în două cazuri:
• Necesitatea unei pozitionari clare a scripetelui antrenat fata de cel de conducere;
• Transmiterea sarcinilor relativ mari.
Corpurile de lucru moderne de transmisie sunt realizate sub forma unei structuri elastice care contine un cordon transportator din materiale rezistente la intindere.

Profile curelei dințate:

Tipurile de transmisie metrică sunt standardizate. Literele de marcare au următoarele semnificații:
P – pasul curelei – distanța dintre centrele dinților;
H este înălțimea dintelui de la generatricea interioară;
H1 este înălțimea dintelui față de generatoarea exterioară.

Mai jos sunt cele mai comune profile ale curelelor metrice standard și caracteristicile geometrice ale acestora:

Profil T5 T10 T20:
P, mm 5,0 10,0 20,0
H, mm 2,2 4,5 8,0
H1, mm 1,2 2,5 5,0

AT5 AT10 AT20:
P, mm 5,0 10,0 20,0
H, mm 2,7 4,5 8,0
H1, mm 1,2 2,5 5,0

XL L H X:
P, mm 5,08 9,525 12,7 22,225
H, mm 2,3 3,6 4,3 11,2
H1, mm 1,27 1,9 2,29 6,35

RPP5 RPP8 RPP14:
P, mm 5,0 8,0 14,0
H, mm 3,8 5,4 10,0
H1, mm 2,0 3,2 6,0

MTD8M:
P, mm 8,0
H, mm 5,6
H1, mm 3,4
P2:
H – înălțime, mm 2,0

T5DL T10DL T20DL:
P, mm 5,0 10,0 20,0
H, mm 2,2 4,5 8,0
H1, mm 1,2 2,5 5,0

AT5DL AT10DL AT20DL:
P, mm 5,0 10,0 20,0
H, mm 2,7 4,5 8,0
H1, mm 1,2 2,5 5,0

XLDL LDL HDL XHDL:
P, mm 5,08 9,525 12,7 22,225
H, mm 2,3 3,6 4,3 11,2
H1, mm 1,27 1,9 2,29 6,35

RPP5DL RPP8DL RPP14DL:
P – treaptă, mm 5,0 8,0 14,0
H – inaltime, mm 3,8 5,4 10,0
H1 – inaltimea dintelui, mm 2,0 3,2 6,0

Proprietăți ale diferitelor profiluri

Cele mai mari caracteristici de sarcină sunt prezentate de profilele curelei parabolice – RPP. Acest lucru se datorează celei mai mari suprafețe de cuplare cu suprafața scripetelui. Din punct de vedere structural, aceste profile sunt realizate în mod deosebit. Firele cordonului este distribuit nu numai în secțiuni drepte, ci și să intre în dinți. Acest lucru asigură o capacitate portantă mai mare, deoarece sarcina este distribuită la cordonul structurii.

Pentru viteze foarte mari, profilele parabolice nu sunt întotdeauna aplicabile. Lamurire la asta e ca suprafața de angrenare este prea mare, cantitatea de deformare crește. Pentru viteze mari de transmitere a mișcării, se folosesc mai des profilele cu dinți trapezoidali – T, AT.
Caneluri suplimentare sunt adesea folosite pe și între dinți. Acest lucru nu este întotdeauna asociat cu o creștere a coeficientului de angajare. Astfel de caneluri reduc deformațiile profilului sub sarcină și cu schimbări de temperatură.

Achiziționarea curelelor de transmisie în Chișinău

Dacă echipamentul dumneavoastră necesită curele de transmisie de orice caracteristică, vă vom ajuta să le selectați și să le cumpărați. Compania noastra este angajata in furnizarea de scripeti si curele de transmisie pentru toate transmisiile utilizate in tehnologie. Pentru a determina corect parametrii corpului de lucru al transmisiei, este necesar să aveți competențe adecvate, cunoaștere a caracteristicilor curelelor. informații despre calitatea produselor de la diverși producători. Numai în acest caz, întreținerea echipamentului nu va necesita costuri suplimentare. Specialiștii noștri din Chișinău au o vastă experiență în acest segment și sunt înalt calificați din punct de vedere tehnic. Vă vom ajuta să cumpărați profitabil în Moldova o curea dințată de orice profil, dimensiunea necesară și caracteristicile de încărcare.

es18

Conectarea și configurarea unui tuner digital terestrial T2

Televiziunea digitală câștigă din ce în ce mai multă cerere, deoarece oferă utilizatorilor săi o listă extinsă de canale, o imagine mai clară și un semnal de transmisie de înaltă calitate. Cu toate acestea, posibilitățile televiziunii moderne nu se termină aici. Tuner T2 cu Wi-Fi vă oferă acces la Internet și aplicații speciale precum YouTube, cinema online, poștă, vreme și multe altele.
Pentru a afla cum să conectați un tuner T2 cu Wi-Fi și toate capacitățile sale, urmați link-ul: https://www.youtube.com/watch?v=XaJ6LpO8CoE

Youtube

Youtube nu funcționează pe un set-top box TV digital.

Youtube nu funcționează pe un set-top box TV digital. Soluția la problema 2020.
Instrucțiuni video pentru instalarea aplicației Youtube pe decodificatoarele TV digitale, crearea și importarea unei chei API într-un receptor DVB-T2.

Videoclipul a fost realizat folosind exemplul unui receptor DVB-T2. Accesați acest link: https://www.youtube.com/watch?v=giDbbjr8RnE

Link pentru a obține cheia (trebuie să aveți un cont google !!!): https://console.developers.google.com/

Link cheie API (actualizat la 08/11/2020): https://cloud.mail.ru/public/2rr5/2SnPXUnXU

Conectarea unui tuner digital DVB-T2 la un televizor

Conectarea unui tuner digital DVB-T2 la un televizor

– uniti antena la un tuner digital DVB-T2.
– conectați un tuner digital DVB-T2 utilizând HDMI sau RCA (tip Tulip – galben, roșu, alb).
– conectați televizorul și tunerul la rețeaua de 220V.
– porniți televizorul și tunerul.
– cu telecomanda TV, comutați-l în modul TV / AV (conexiune RCA) sau selectați portul HDMI corespunzător.
– după o conexiune corectă, prin apăsarea butonului „MENU”, ecranul televizorului va afișa meniul tunerului digital DVB-T2.
– selectați elementul căutare automată din meniu, după scanare, vor apărea canale de televiziune.

VIZIONARE PLĂCUTĂ!
NOTĂ:
Dacă pe ecranul televizorului apare „LIPSA SEMNAL”, înseamnă că antena de recepție este defectata.

Varietăți de motoblocuri, mini tractoare originale chinezești

Varietăți de motoblocuri, mini tractoare originale chinezești

Nu mai este o știre pentru toată lumea că aproape peste 50% din produsele fabricate astăzi sunt de origine chineză. De la început toată lumea se temea de produsele fabricate în China. Acum, încetul cu încetul, oamenii încep să aibă încredere într-un anumit tip de produse și echipamente. Aproape mulți dintre noi avem ceva chinezesc în viața de zi cu zi. Telefoane mobile, computere, laptopuri, televizoare și multe altele care functioneaza mult timp și fără cusur.

De asemenea, motoblocurile, mini  tractoarele chinezești au devenit o cerere specială pentru public. Aici vreau să remarc că motoblocurile, mini tractoarele din alte țări ale producătorilor sunt la un nivel cu cele chinezești. Chiar și multe dintre cele chinezesti le depășesc în multe privințe în ceea ce privește parametrii tehnici și fiabilitatea.

Motoblocurile, mini tractoarele chineze, în comparație cu altele, au ieșit în fruntea cererii în rândul populației intregii lumi. Asta se datoriaza unui parametru important, și anume prețul scăzut de achiziție, care este inerent majorității oamenilor săraci. Alte avantaje pot fi atribuite acestui avantaj: economie, calitate bună, design exterior frumos, confort și ușurință în exploatare etc.

Multe cuvinte frumoase adresate chinezilor – dar acesta este meritul altor producători și inovatori. Nu este un secret pentru nimeni că chinezii în scurt timp copiază, refac componentele și mecanismele moderne ale altor producatori. Dupa asta ei și le introduc în așa-numitele mărci de motoblocuri ale lor personale. Așa a fost și va fi – spionaj industrial. Pentru proprietarii de terenuri agricole, acesta nu este principalul lucru. Ei is multumiti de echipamente care să nu eșueze în timpul lucrului.

Chinejii, de asemenea, au un număr mare de produse artizanale ale motoblocurilor, mini tractoarelor în țara lor. În întreaga lume, acum puteți vedea mai mult de o sută de nume de motoblocuri,mini tractoare chinezești: originale și contrafăcute. Există mai puțin de două duzini de nume de fabrică reale, și anume: ZUBR, WEIMA, Kama, Zirka, KDT, Aurora 81 E, Parma, Sadko M500, Sadko M400, Kipor, Kentavr, Forester, Forte, Sadko, Mustang, Rolex, Aurora. Și din aceste nume se obțin o grămadă de alte „porecle” de motoblocuri, mini tractoare prin schimbarea uneia sau mai multor litere cu numele original sau înlocuirea acestuia cu un sinonim în diferite limbi. De exemplu: ZUBR- BUIVOL, BIZON etc.

Dar în toate punctele globului oamenii reușesc să vândă totul. Nu le pasă ce să vândă, principalul lucru pentru ei sunt banii. Pe vremuri, la una din fabricile de televiziune din una dintre țările fostei CSI, s-a deschis un magazin de mărfuri substandard. Și s-a vândut la prețuri ridicole blocuri de televizoare cu defecțiuni minore.

Muncitorii din fabrică le-au cumpărat și au asamblat televizoare de la ei, ulterior le-au vândut ca noi, deși parametrii tehnici erau departe de a fi la egalitate. Sunt aceste nume false ale motoblocurilor legate de acest exemplu? Nu există documente specifice pentru aceste denumiri de tractoare cu mers pe jos, nu este publicată o singură pagină pe Internet despre ele, ca să nu mai vorbim de site-ul oficial.

Nu vă lăsați înșelați de vânzătorul care promite munți de aur. Poate că mai târziu o să vă pare foarte rău Deoarece după defectarea unui tip inexistent de motobloc, mini tractor, veți căuta piese de schimb pentru acesta de la toate modelele de agregate care există în prezent.

Este foarte usor sa te asiguri de originalitatea motoblocului, mini tractorului.Pe cutia de viteze din metal se afla turnat denumirea al acestuia sub forma unui logo. Acest logo nu poate fi aplicat acasă. Se obține prin turnarea metalului topit într-o matriță chiar în etapa de producție a acestei unități.

mototicl

Cum să nu greșești când îți cumperi prima motocicletă

Cum să nu greșești când îți cumperi prima motocicletă

Când decideți să vă cumpărați prima motocicletă, ar trebui să vă gândiți mai întâi la toate. Dacă aveți nevoie de o motocicletă doar ca un atribut adus modei sau pentru a atrage sexul corect. Daca nu este stilul dvs. de viață, atunci este mai bine să anulați achiziția. Probabilitatea crește că motocicleta va fi inactivă în garaj în mod inutil atunci când ai jucat suficient cu achiziția.

Decihide dacă cele de mai sus nu se aplică pentru tine și ai visat o motocicletă încă din copilărie. Daca ai decis acum să-ți faci visul realitate, atunci îți sugerăm să te gândești din nou. Ai nevoie de un risc mortal și merită nervii cheltuiți ai celor dragi, astfel încât să îți faci visul copilăriei să devină realitate? Dacă asta nu te oprește, ia în considerare starea drumurilor pe care va trebui să mergi. Traseele din zonele suburbane, pot încuraja cu ușurință o motocicleta scumpă dacă nu este proiectată pentru conducerea off-road.

Cele mai frumoase motociclete sunt și cele mai traumatice. Acestea sunt motocicletele sportive. Nu ar trebui să îți începi cariera de motociclist cu o astfel de motocicleta sportivă. De asemenea, este mai bine să nu cumpărați o motocicleta sport dacă nu există drumuri de bună calitate. In scurt timp – acest lucru va ucide motocicleta și vă va pune viața în pericol.

O greșeală obișnuită a unui motociclist începător este cumpărarea unei mașini cu un motor foarte puternic. Merită să începeți cu o motocicletă cu putere redusă. Călărit-o atât timp cât instinctul dvs. de auto-conservare are nevoie. Folosiți-l cel puțin până la prima toamnă. În caz contrar, îți poți lua rămas bun de la dorința ta de a „călări cu briza” și de propria sănătate.

Atunci când alegeți un model de motocicletă, asigurați-vă că aveți atenție dacă are piese din plastic. Cu cât este mai plastic, cu atât calitatea tehnicii este mai mică. Și aici nu este vorba despre frumusețe. Se are in vedere consecințele neplăcute ale căderilor, care sunt inevitabile. În acest caz, părțile fragile din plastic se descompun mai întâi.

Dacă intenționați să parcurgeți o sută de kilometri pe o motocicleta zilnic, trebuie să alegeți cea mai convenabilă mașină. Imaginați-vă ca un copil făcând primii pași. Părinții tăi îți pun la dispoziție un călător indispensabil. Dacă vă simțiți inconfortabil, cum puteți învăța să le gestionați?

La fel se poate spune și pentru prima motocicletă. Dacă este incomod să stai pe ea, nu încercați nici măcar să vă obișnuiți cu ea. Dependența în timp nu este o opțiune. Viața ta depinde de comoditatea plasării. Nu investiți într-o motocicleta care va sta în gol în garaj. De asemenea, ar trebui să țineți cont de o caracteristică precum masivitatea tehnicii. Cu greu ai nevoie de o motocicletă care nu poate fi ridicată de la sol de unul singur. Calculați-vă propriile puteri și capacități.

Să vorbim puțin despre posibilități. Nu este necesar să cheltuiți o sumă imensă de bani pentru a vă cumpăra prima motocicletă. Acest lucru se explică prin faptul că, după o mică plimbare cu ea, îți poți da seama cât de mult îți place. Atunci nu vei fi într-un mare negativ. În plus, o motocicletă ieftină este mult mai ușor de revândut, dacă este necesar. Același motociclist amator începător îl poate cumpăra de la tine. Dacă îți place să călărești, atunci după un timp (un an sau doi) poți schimba motocicleta pe una mai puternică. Pentru a spune simplu, obișnuitul „proces-pen” nu merită investiția semnificativă.

Întrebarea locului de cumpărare trebuie să fie răspunzătoare, deoarece nu este un secret. Faptul că cel mai simplu și mai ieftin mod este să cumpărați produse folosite prin reclame de vânzare. Deși această opțiune este ieftină, dezavantajul ei este că este cea mai periculoasă. Nimeni nu vă va oferi nicio garanție. In afară de aceasta, există riscul de a cumpăra o motocicletă cu o grămadă de defecte și kilometraj. Dacă sunteți familiarizați cu bicicliștii, este mai bine să-i întrebați despre ofertele de vânzare relevante. Insă, în acest caz, există încă posibilitatea de a greși în alegere.

Puteți merge la salon, care va fi foarte scump. Cu toate acestea, această metodă este cea mai sigură în vederea obținerii unei garanții pentru reparații și întreținere. Chiar și în salon puteți cumpăra, pe lângă o motocicletă nouă, și una uzată, dar în stare excelentă. În unele săli de spectacol, puteți comanda o motocicletă nouă sau folosită. Sunteți liber să alegeți nu numai modelul, ci și caracteristicile tehnice. Aceasta oferă mai multe opțiuni pentru a cumpăra o motocicleta mai bună. Cu toate acestea, acest serviciu poate fi destul de scump, dar rezultatul final depinde de preferințele personale.

În urma celor spuse, observăm: dacă decideți să cumpărați o motocicletă nouă și scumpă sau una ieftină și folosită, internă sau străină, principalul criteriu pentru alegerea primei biciclete ar trebui să fie simpatia. Restul depinde de dorința ta.